Wolfje Vertelt:

Aoeeehhwww allemaal, hier Wolfje, jullie knuffelbeer, eh knuffelwolf,

Wat een avonturen heb ik in het hele land meegemaakt de afgelopen jaren! Ik ben wel door 100 jongens en meisjes geknuffeld, heb vast wel 1254 Hi-5’s gekregen en ben zeker wel door 8000 handen geaaid. Ik word er bijna duizelig van alles ik alles optel.

Moet je horen wat me allemaal gebeurd is:

-Ben ik in Gent (in Belgie is dat) op het spekkenfestival, krijg ik me daar opeens een prijs! Vast omdat ze me zo gezellig vonden, had ik echt niet verwacht, iedereen was daar muisstil, ik durfde bijna niet te Aoeeeeehw-en, wat was ik zenuwachtig.

En wat voor prijs : Jippie een spekken (snoep is dat in belgie)-taart!

Kinderjury_prijs2014IMG_5491

Die kon ik dus niet alleen op natuurlijk. Heb ik gezellig gedeeld met Arthur en alle kindjes in Hoofddorp. Zouden die thuis wel te eten krijgen trouwens, want de taart was bijna helemaal op!

-Zijn we met ons allen: Geitjes, Knijn, mijn vader, Roodkapje, lekker bezig met de voorstelling, komt Roodkapje op, roept er een meisje in de zaal: “Kijk, Oudkapje!”. Te gek gewoon, wat een goed idee!

Officieel zeg ik nu dat Roodkapje bij in de voorstelling is omgedoopt in Oud-Kapje… Als je ons nog niet gezien hebt, snap je dat natuurlijk niet.

-Wisten jullie dat in Delft de stilste kinderen wonen van nederland?

Ik was een keer midden in de woestijn-scene, die met die biggen, zegt Arthur opeens tegen mij: ” zouden ze er nog zijn? Ik hoor helemaal niemand”. Dus ik gluur met mijn extra goede wolven-ogen even de zaal in en jawel hoor, zaten ze met open monden allemaal naar het zand aan het kijken. Als muisjes zo stil. Klasse! En daarna

-Arthur, dat is die poppenspeler die altijd achter mij staat, en ik hebben inmiddels zo’n vier en een half duizend vragen beantwoord. Met in de top 3: Heeft u dit zelf allemaal gemaakt? (Ja Arthur heeft mij ook gemaakt, gek idee he) Waar komt de rook vandaan? (zegt Arthur altijd: van 7 pijp-rokende dwergen onder de tafel, maar dat is niet waar hoor, er staat ene rookmachine met een knopje en als je daar op drukt komt er rook uit) en Waar komt het zand vandaan? (Nou dat is zo’n ingewikkeld verhaal dat mogen jullie ons vragen als jullie langskomen)

-De premiere ging in elk geval goed!

Onder scherp toeziend oog van een bijna uitverkocht Ostade Theater met daarbij een verjaardagspartijtje van een net 6 jaar geworden dame, vrienden, familie en critici is de premiere voor mij en ik denk iedereen een feestje geworden….

Dank jullie wel allemaal voor het heerlijke lachen, de verbazing door zand en geitjes of de leeftijd van roodkapje en het grote applaus achteraf natuurlijk…

Het beest is los zal ik zeggen… Veel plezier met de volgende !!

1380795_10151926436346999_1760726123_n

Advertentie

3 thoughts on “Wolfje Vertelt:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s