Over Arthur

Arthur doet naast Wolfje nog meer klik hier

7 thoughts on “Over Arthur

 1. Hi Arthur, vanochtend hebben mijn dochter Tessa en ik jouw voorstelling bijgewoond in bibliotheek Nw. Waldeck. We wilden even laten weten dat we ervan genoten hebben. Tessa vond het spannend en leuk zegt ze en ze heeft het er een aantal keren over gehad vandaag. Ik vond het super om te zien hoe je met gebruik van fantasie en vindingrijkheid zonder moderne technologieën te gebruiken toch een super onderhoudend en vermakelijke voorstelling kan maken. Echt petje af!
  Succes en doe wolfje de groeten.
  Tessa en Hans Lelieveld

  PS bedankt dat je ondanks de haast even met Tessa op de foto wilde.

 2. Beste Arthur,
  Bedankt voor de schitterende voorstelling! De kinderen hebben zich helemaal ingeleefd in het verhaal van Wolfje. Vandaag zijn wij nog onder de indruk van jouw
  prestatie van eergisteren. Jouw uitvoering, geluiden, effecten, leerzame momenten, passie en energie zorgde voor een fantastische belevenis. In deze tijden vol met prikkels van internet, reclame en andere technische uitvindingen is het wonderlijk hoe je het publiek betrekt bij jouw verhaal.
  Succes en tot de volgende voorstelling!!!
  Hartelijke groeten,
  Alexander, Heidi en Pavla Kubbinga

 3. Geweldig hoe je de opbouw van het podium weet om te toveren en de kijkers weet te prikkelen met je woorden, het podium, de verlichting en hoe je alles verfijnt hebt uitgewerkt. Super da je de tijd neemt om contact te maken met de kinderen en de figuren uit de show. Je laat de kinderen echt genieten, dat is je prioriteit erg leuk. Bij een klein gezelschap is het lastig om te gaan met een dreinend kind, maar dat je prima. Even kort erop inhaken in je verhaal en verder gaan met de voorstelling.
  Het slot is erg mooi. Vader die trots op het zelf ervaren en je eigen weg kiezen. Mag je nog iets meer benadrukken om die boodschap mee te geven. Mijn dochter gaf later aan, waar was eigenlijk mama wolf?? Leuk dat ze dat pas later gaan bedenken en dat je ook zo het verhaal verder kan uitbreiden thuis.

 4. De voorstelling ‘Wolfje’ overtreft mijn verwachtingen. Ik vind het prachtig gedaan: Arthur maakt fantasierijk theater dat verrassend, warm, creatief en divers is. Ik geniet nog na van alle verschillende beelden, personages en scènes die inventief en stijlvol zijn uitgewerkt. Ieder theater zou dit moeten boeken!

 5. Hoi Arthur, Ik ben afgelopen maandag met de klas van mijn zoon naar de voorstelling geweest. De kinderen – en ikzelf ook – hebben genoten. Ben blij dat ik dit heb mogen zien. Wat fijn dat er zulk mooi theater op de wereld is en zo dichtbij en toegankelijk. Het was echt prachtig en verrassend. Leuk hoe je kinderen vermaakt met een spannend verhaal dat ook nog eens knap gespeeld wordt en dat je ze inzicht geeft in hoe theater gemaakt wordt. Echt vakmanschap. Ik vond het geweldig! Dankjewel!

 6. Hoi Arthur
  Wij hebben vandaag in Harderwijk genoten van je voorstelling. Ik heb zelf ook de hele voorstelling blij als een kind naar je zitten kijken en luisteren. Wat een magisch mooi gebouwd theater heb je. Nu een vraag: mijn zoontje wil graag het lied van de vader, ”Je bent dat wat je bent” (ofzo) zingen. Zouden we daar een mp3tje van kunnen krijgen? of dat je er een linkje naar maakt op de site?

 7. hoi Arthur.

  We hebben genoten van de voorstelling, alweer een hele tijd geleden, namelijk de premiere. Ik zou hem eigenlijk best nog een keer willen zien. Zo mooi gemaakt en ontzettend leuk vormgegeven. Er zit zoveel in en ook een prachtig om te zien hoe Wolfje, die zo graag wil doen wat hoort, toch zichzelf durft te blijven. (de mama van Anne) ja en de kinderen vonden het ook supermooi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s